El Joventut Handbol celebrarà dissabte l’acte de presentació dels seus 18 equips

El Joventut Handbol la Llagosta celebrarà la presentació oficial dels 18 equips de la temporada 2016-2017 aquest dissabte al CEM El Turó. L’acte s’encetarà a partir de les 19.30 hores i comptarà amb la presència del president de la Federació Catalana d’Handbol, Tomàs Moral, i el regidor d’Esports, Jordi Jiménez.

El club llagostenc tindrà aquesta campanya equips a totes les categories masculina i femenina després d’aconseguir completar les edats de juvenil. A més, tindrà dos conjunts per categoria en aleví, infantil i cadet masculí, i infantil femení. Tots els equips jugaran entre les competicions oficials que organitza la Federació Catalana i el Consell Esportiu del Vallès Oriental (CEVO), excepte el màster femení que no disputarà cap competició.

La presentació dels equips servirà per fer les fotografies oficials de la temporada. Durant la sortida dels equips en pista, el club preveu un espectacle de música i llum per amenitzar la trobada.

A l’acte de presentació, el club farà un recapte solidari de productes d’higiene personal, que es lliurarà íntegrament a l’Associació de Voluntariat Rems. L’entitat recomana fer donacions de productes com ara sabó, gel, dentífrics, desodorants, entre altres.

D’altra banda, els jugadors de base del Joventut Handbol, Sofia Serrano i Yusupha Quejera, han estat convocats per la selecció catalana d’handbol per aquest cap de setmana. Serrano participarà en la categoria infantil i Quejera en la cadet. Pel que fa a Carla Canalejas i Ari Muñoz, també jugadores del l’entitat llagostenca i habituals en els entrenaments de la selecció catalana, no han entrat en la convocatòria del combinat català perquè estan lesionades.

La entrada El Joventut Handbol celebrarà dissabte l’acte de presentació dels seus 18 equips aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat