El Joventut Handbol va celebrar dissabte la presentació dels 18 equips del club

Joventut HandbolEl Joventut Handbol la Llagosta va presentar dissabte al vespre als 18 equips d’aquesta temporada, 2016-2017. L’acte va servir a l’hora per celebrar el cinquè aniversari del club. Les graderies del Complex Esportiu Municipal el Turó es van omplir per presenciar la sortida a la pista de bona part dels 180 esportistes que formen part del Joventut Handbol.

L’acte va començar amb un homenatge al conjunt femení cadet, que es va proclamar la temporada passada tercer de la 1a Catalana. L’equip va presentar la copa a l’afecció llagostenca. Tot seguit, jugadors, jugadores i cos tècnic van sortir d’un en un a la pista del Turó. El club compta aquesta temporada amb equips a totes les categories, tant masculines com femenines.

La presentació va servir també per celebrar les cinc temporades jugades ja pel Joventut Handbol, que va començar amb dos equips de base. Ara, tenen equips des del prebenjamí fins al màster. Aquest moment va servir per homenatjar dues de les persones que van impulsar el projecte, Xavier Canalejas, actual director esportiu i entrenador del sènior masculí, i Sergio Alonso, entrenador del sènior femení. Tos dos van dirigir unes paraules al públic assistent, així com la presidenta del club, Elsa Flórez, i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de la Llagosta, Jordi Jiménez. El president de la Federació Catalana d’Handbol, Tomás Moral, no va poder assistir finalment a la presentació del Joventut Handbol.

Aurea Pino i Carla Canalejas

Aurea Pino i Carla Canalejas

Els organitzadors també van destacar a dues jugadores llagostenques que formen part de la selecció catalana, les cadets Carla Canalejas, i Aurea Pino, que actualment juga amb el Balonmano Granollers. La presentació va acabar amb una gran fotografia de família.

El club llagostenc va recollir durant l’acte productes d’higiene personal, que van ser donats a Rems, per tal que els distribueixi entre famílies necessitades de la Llagosta. Al llarg d’aquesta setmana, continuarà la recollida de productes durant l’horari d’entrenament dels equips, al Pavelló Antonio García Robledo.

La entrada El Joventut Handbol va celebrar dissabte la presentació dels 18 equips del club aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat