Segona victòria del sènior masculí del Joventut Handbol

Celebració de la victòria contra el Gavà B. Fotografia: Twitter JH la Llagosta.

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta va guanyar el primer partit com a local de la temporada. Els llagostencs, que encadenen dues victòries, es va imposar diumenge contra el cuer, el Gavà B, per 29 a 21.

Tot i l’ampli avantatge final de 8 gols a favor dels llagostencs, el partit no va començar de la millor manera. El Gavà B va arribar al descans amb un gol d’avantatge, però a la segona part es va veure la millor versió del Joventut Handbol i van capgirar l’electrònic.
El Joventut Handbol ocupa l’antepenúltim lloc amb 4 punts al grup A de la Segona Catalana. Aquest cap de setmana, els llagostencs visiten la pista del Sants, que ocupa el vuitè lloc amb 4 punts.

Pel que fa al sènior femení, va perdre el quart partit de la temporada contra el Sant Vicenç B per 28 a 14. Les llagostenques ocupen el penúltim lloc sense cap punt i aquest cap de setmana rebran el Sant Esteve de Palautordera, que ocupa el sisè lloc amb 2 punts.

La entrada Segona victòria del sènior masculí del Joventut Handbol aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat