La Biblioteca de la Llagosta veu reconeguda la seva tasca de promoció de la lectura

La Biblioteca de la Llagosta ha estat novament una de les 300 biblioteques de tota Espanya que ha rebut un lot de 150 llibres com a premi dins de la Campanya d’Animació a la Lectura María Moliner, que enguany arribava a la seva 17a edició.

El concurs estava convocat pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, la Federació Espanyola de Municipis i Províncies i la Fundació Coca-Cola Juan Manuel Sáinz de Vicuña. Al certamen es poden presentar projectes desenvolupats per biblioteques de municipis de menys de 50.000 habitants que busquin incentivar accions d’animació a la lectura en infants i joves, d’eficiència i tasques bibliotecàries així com d’integració social. Aquest any, s’han presentat 605 projectes.

La Biblioteca de la Llagosta ha estat premiada per l’edició del llibre Els contes són la clau: abre tu puerta i les activitats de presentació i difusió de l’obra. Els contes van ser creats per les integrants del Taller de Contes de la Biblioteca i il·lustrats per alumnes dels centres educatius de la Llagosta, de l’associació Aspayfacos i de l’Estancia del Arte. L’edició del llibre va anar a càrrec de l’Ajuntament de la Llagosta.

La Biblioteca de la nostra localitat ja ha estat premiada anteriorment en el marc de la Campanya d’Animació a la Lectura María Moliner. La darrera vegada va ser a la convocatòria del 2014.

La entrada La Biblioteca de la Llagosta veu reconeguda la seva tasca de promoció de la lectura aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat