El FS Unión Llagostense es manté lider després de guanyar el Sansur (4-1)

FS Unión LlagosteneseEl sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense ha guanyat avui al Sansur per 4 a 1. Els de la nostra localitat han aconseguit una victòria molt treballada davant un equip que no ha donat res per perdut fins a l’últim moment. Amb els tres punts, els llagostencs es mantenen al capdavant de la classificació.

La primera part ha acabat amb un empat (1-1) al marcador. Als 8 minuts de joc, Cañas avançava a la Unión Llagostense amb una jugada en solitari després de robar la pilota al mig de la pista. Abans, el porter llagostenc va fer un parell de bones intervencions que han evitat que el Sansur marquès primers. Després del gol llagostenc, els jugadors de José Manuel Poyato han agafat el domini del partit i han disposat d’alguna ocasió més de gol. Cinc minuts més tard, els visitants aconseguien empatar, aprofitant un embolic davant la porteria llagostenca. Abans del descans, tots dos equips han pogut avançar-se al marcador, però sense sort.

A la represa del partit, el joc va començar igual que a la primera part, amb una Unión Llagostense que li semblava centrar-se. Tot i això, els de Barcelona no han creat cap ocasió de gol. Quan es portaven jugats 12 minuts de la segona part, Alberto Joyera feia el 2 a 1. De fet, Joyera s’ha encarregat de fer els altres dos gols dels llagostencs. El 3 a 1 arribava a 3 minuts del final i el 4 a 1, a un gran passi de Juan Carlos, 1 minut i mig mes tard.

La propera jornada, la Unión Llagostense visitarà la pista del Futsal Dante, que està situat a la zona mitja de la taula.

La entrada El FS Unión Llagostense es manté lider després de guanyar el Sansur (4-1) aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat