Morada la Llagosta parla del risc químic de Valentine i la seva situació jurídica

Fotografia de l'acte, facilitada per Morada la Llagosta.

Fotografia de l’acte, facilitada per Morada la Llagosta.

L’empresa Valentine no representa més risc per a la nostra població que qualsevol altra factoria química instal·lada a la Llagosta o als municipis dels voltants. Aquesta és una de les conclusions que es van treure de la xerrada organitzada per l’associació Morada la Llagosta sobre la fàbrica de vernissos instal·lada a Can Milans.

Morada la Llagosta va celebrar aquesta xerrada–col·loqui ahir a la tarda al Centre Cultural. A l’acte van participar com a ponents Óscar Palacios, doctor en Química i conseller en Seguretat del transport de matèries perilloses, i Toni Cubel, llicenciat en Dret.

Una altra de les qüestions que es van plantejar és la no sol·licitud per cap dels governs municipals de l’execució de les diverses sentències que declaren il·legal la construcció de Valentine a Can Milans, considerada zona verda. A la xerrada també es va manifestar la falta d’explicació d’aquesta decisió, tant per part de l’actual equip de govern com de l’anterior.

La entrada Morada la Llagosta parla del risc químic de Valentine i la seva situació jurídica aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat