Més de 80 persones assisteixen a la representació solidària amb la Síndrome 5p-

La Fundació Síndrome 5p- va recaptar diumenge 258 euros, fruit de les entrades venudes per veure l’obra Paco viene de Francisco. Més de 80 persones van assistir al Centre Cultural a la representació de la companyia La Valenta i Sú Mú Teatro. La colla dels Saltats va participar també en l’organització de l’acte.

La proposta cultural solidària va servir també per conscienciar el públic assistent sobre aquesta síndrome i els seus efectes. D’altra banda, els més petits van poder gaudir de les històries de la contacontes Puri Ortega, mentre els adults presenciaven l’obra.

Jennifer Viejo, veïna de la Llagosta i ambaixadora de la Fundació Síndrome 5p- a Barcelona, s’ha mostrat satisfeta amb el desenvolupament de l’acte, tot i que li hagués agradat una major afluència de públic. Viejo ha destacat que, per a ells, “és molt important donar-se a conèixer”. La propera activitat solidària amb la Fundació 5p- serà el Quinto solidari, que se celebrarà al desembre.

La entrada Més de 80 persones assisteixen a la representació solidària amb la Síndrome 5p- aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat