Una segona part dolenta condemna el Joventut Handbol contra el Sants

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta va trencar la dinàmica de dues victòries amb una derrota a la pista del Sants. Els llagostencs van perdre dissabte per 23 a 22.

El conjunt de Xavier Canalejas va mostrar dues versions durant el partit. El Joventut Handbol va ser sòlid defensivament en la primera part encaixant només 5 gols, que els va permetre arribar al descans amb quatre gols d’avantatge. A la represa, les errades dels llagostencs van condemnar la bona feina de la primera part i van acabar perdent el partit per un sol gol de diferència.

Tot i perdre contra el Sants, el Joventut Handbol puja una posició del grup A de la Segona Catalana. Els llagostencs ocupen l’onzè lloc, empatats a 4 punts amb l’antepenúltim, el Martorell, i amb una millor diferència de gols. A la jornada passada, els de la nostra localitat ocupaven el tercer lloc per la cua en un quíntuple empat. El proper compromís del Joventut Handbol tindrà lloc diumenge al Poliesportiu Antonio García Robledo a les 19 hores contra el Polinyà, que és novè amb 6 punts.

D’altra banda, el sènior femení del Joventut Handbol va perdre contra el Sant Esteve de Palautordera per 22 a 29. Les llagostenques ocupen el penúltim lloc del grup C de la Primera Catalana. Les llagostenques visiten dissabte la pista del Móra la Nova, que són últimes. Els dos equips no tenen cap punt.

Nova convocatòria amb Catalunya
Sofia Serrano, Carla Canalejas i Yusu Kejera, jugadors de la base del Joventut Hanfbol, han estat convocats per a nous entrenaments amb la selecció de Catalunya. Serrano ho farà amb la selecció infantil i Canalejas amb la cadet. Totes dues aniran a Montmeló. Mentre que Kejera, anirà a Sabadell diumenge per fer la sessió amb el cadet.

La entrada Una segona part dolenta condemna el Joventut Handbol contra el Sants aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat