El Club Judo-karate celebra la novena edició de la Trobada escolar de Judo a Mollet

Fotografia: Laura Fuster.

Un dels moments de la Trobada escolar al pavelló Riera Seca de Mollet. Fotografia: Laura Fuster.

El Club Judo-Karate la Llagosta va celebrar la novena edició de la Trobada escolar de judo a Mollet. L’activitat va tenir lloc diumenge passat al pavelló Riera Seca i va comptar amb la col·laboració de l’Escola Montseny, de Mollet.

La trobada va aplegar a més de 200 infants que practiquen judo com a activitat extraescolar entre els cursos de P4 a sisè de Primària. En total van prendre part nou centres entre les localitats de la Llagosta -amb les escoles de Les Planes, Joan Maragall i Safa-, Mollet, Santa Perpètua de Mogoda, Palau-solità i Plegamans, Ripollet i Sabadell.

Per primer cop en nou edicions la jornada no va tenir lloc a la Llagosta. Per a la desena edició, els responsables treballen la possibilitat de tornar a celebrar la sessió escolar a la nostra localitat o fer-la en un altra municipi.

D’altra banda, més d’una vintena d’infants del Club Judo-Karate la Llagosta participaran en la Copa Catalunya infantil i cadet de judo. El campionat català tindrà lloc dissabte al pavelló Llars Mundet de Barcelona.

La entrada El Club Judo-karate celebra la novena edició de la Trobada escolar de Judo a Mollet aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat