El primer equip del CD la Concòrdia goleja (4-0) el Faycan

EIMG_7251[1]l sènior A del Club Deportivo la Concòrdia ha guanyat aquesta tarda per 4 a 0 el Faycan i ha sumat la segona victòria de la temporada i el tercer partit seguit sense perdre. Les llagostenques han fet un partit força complet i han estat superiors a les seves rivals.

Cristina ha marcat l’1 a 0 al minut 3. El Faycan ha tingut una ocasió molt clara per empatar al minut 12, però les visitants han xutat dues vegades seguides contra el pal. Al minut 15, Alma ha estat a punt de marcar el 2 a 0, però ho ha impedit la portera del Faycan. En el tram final de la primera part, Iris ha disposat de dos dobles-penals, però no n’ha pogut aprofitat cap.

A la segona part, la Concòrdia s’ha defensat molt bé i ha estat letal a la contra. Al minut 3, Sonia Blanco ha enviat una pilota al pal i, dos minuts després, ha fet el 2 a 0. La mateixa Sonia Blanco ha marcat el 3 a 0 al minut 11. Alma ha establert el definitiu 4 a 0 al minut 14 i, després, Cristina ha enviat una altra pilota al pal.

La Concòrdia jugarà el proper cap de setmana una altra vegada a casa. Dissabte, rebrà la visita de l’Eixample.

La entrada El primer equip del CD la Concòrdia goleja (4-0) el Faycan aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat