La Zumba Gegant aplega més de 400 persones a la plaça de la Sardana

La Colla Gegantera de la Llagosta ha celebrat amb èxit la Zumba Gegant aquest matí amb més de 400 participants. Els diners recaptats, encara per comptabilitzar per banda de l’entitat, aniran destinats a La Marató de TV3, que enguany estarà dedicada a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

La sessió solidària ha començat amb les actuacions de dansa amb Oriental Dance, de l’associació Veus de Dona, i de Bollywood, de l’Associació d’Arts Humanes de Santa Perpètua. Tot seguit, s’ha encetat la jornada de zumba amb el professor Alexis Rosales, amb una quinzena de monitors, que s’ha perllongat durant més de 3 hores. Durant la zumba massiva han pres part els gegants de la colla llagostenca amb Josepet, Blanqueta, Torradeta, Mariona i Llago.

IMG_6562

Per part de la Colla Gegantera de la Llagosta la valoració ha estat positiva, ja que ha superat qualsevol previsió. “Ha estat un èxit la participació. En un principi havia previst un límit de 300 persones, finalment vam augmentar-ho fins als 400. I ja amb les entrades exhaurides, avui mateix hi havia gent que s’ha apuntat. Superem els 400 participants i estem molt satisfets perquè ho fem per recaptar diners per La Marató de TV3”, explica el president de la Colla Gegantera de la Llagosta, Pablo Martín.

IMG_6589

La jornada de la Colla Gegantera també ha comptat amb altres activitats com la Zumba Kids, un taller infantil solidari per un euro, de l’Esplai Dijoc, i un taller de pinta-cares per tres euros, d’El Taller d’Ideo M.J.

La entrada La Zumba Gegant aplega més de 400 persones a la plaça de la Sardana aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat