L’Ajuntament facilita l’accés a les parades del Mercat Municipal amb la supressió del cànon inicial

L’Ajuntament de la Llagosta ha decidit suprimir el cànon inicial per l’adjudicació de parades al Mercat Municipal. Amb aquesta acció és pretén donar facilitats a la ciutadania per tal que es puguin obrir les sis parades que estan actualment tancades. El cànon és variable i va dels 1.000 als 3.000 euros. L’eliminació del cànon serà d’aplicació immediata i, per tant, a partir d’ara, qualsevol persona interessada a fer-se càrrec d’una parada del Mercat Municipal no l’haurà de pagar. L’única condició que es demanarà és que l’establiment estigui obert durant un mínim de dos anys.

“Volem donar facilitats per promocionar el Mercat Municipal i fomentar l’ocupació i l’activitat comercial a la Llagosta”, ha indicat el regidor de Comerç de l’Ajuntament de la Llagosta, Jaume Bonallach. “Ens agradaria que el Mercat Municipal funcionés a ple rendiment”, ha afegit Bonallach.

La entrada L’Ajuntament facilita l’accés a les parades del Mercat Municipal amb la supressió del cànon inicial aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat