La Llagosta celebra demà el Dia Internacional dels Drets de la Infància

Diumenge, 20 de novembre, s’escau el Dia Internacional dels Drets de la Infància. A la nostra localitat, la celebració d’aquesta jornada es farà demà divendres, a partir de les cinc de la tarda, al Centre Cultural.

Les famílies estan convidades a participar en l’activitat que ha preparat l’Ajuntament amb la col·laboració del grup de teatre TELL, l’escola de dansa La Room i l’Escola Municipal de Música. La música donarà inici a l’acte, que continuarà amb una ponència teatralitzada sobre els drets i els límits. Tot seguit, tindrà lloc un taller de percussió, cant i dansa. La jornada acabarà amb una representació i un acte final.

La celebració del Dia Internacional dels Drets de la Infància s’emmarca en la programació Fem un pacte? Tracta’m bé!, que també inclou actes entorn al Dia Internacional contra la violència vers les dones, el Dia Internacional de la lluita contra la sida i el Dia Internacional de les persones amb diversitat funcional. Les activitats es desenvolupen durant tot aquest mes de novembre i principis de desembre. El principal objectiu és promoure el respecte com a valor fonamental per eradicar la violència.

Altres activitats que s’organitzen durant aquest mes adreçades a infants i joves tenen lloc al Nou Casal, a l’Institut Marina, a la Balmes i al Centre d’Assistència Primària. Tallers sobre convivència per a l’alumnat de cinquè, sobre l’amor romàntic per als de sisè o sobre el masclisme, l’afectivitat i la sexualitat per a estudiants d’ESO són algunes de les propostes.

La entrada La Llagosta celebra demà el Dia Internacional dels Drets de la Infància aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat