La Concòrdia guanya l’Eixample (2-1) i continua amb la seva bona ratxa

El sènior A del Club Deportivo la Concòrdia ha derrotat aquesta tarda l’Eixample (2-1). Les llagostenques han estat molt bé, sobretot en defensa, i sumen quatre jornades seguides sense perdre i dues victòries consecutives.

Al minut 8, Cristina ha tingut una ocasió molt clara per inaugurar el marcador, però la portera visitant ho ha impedit. Poc després, l’Eixample ha aprofitat una errada defensiva de les locals per fer el 0 a 1.

La Concòrdia s’ha refet i ha empatat al minut 16. Sonia Ancosta ha recuperat una pilota i ha marcat. A falta de 26 segons per al descans, Sonia Blanco ha aconseguit el 2 a 1 després de rebre una assistència de Cristina en un ràpid contracop.

En els primers cinc minuts de la segona part, les llagostenques han tingut dues ocasions per sentenciar, però ni Sonia Blanco ni Clara no han pogut batre la portera visitant.

L’Eixample ha buscat el gol de l’empat, però s’ha trobat una defensa molt ordenada de les locals. A més, la portera Claudia ha estat molt bé en alguna ocasió puntual.

El proper cap de setmana, l’equip llagostenc anirà a la pista del Club Natació Caldes.

La entrada La Concòrdia guanya l’Eixample (2-1) i continua amb la seva bona ratxa aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat