ACIS sortejarà premis amb les compres del Nadal amb un joc de taula

acis cartellL’Associació de Comerciants i Serveis de la Llagosta (ACIS) ha iniciat aquest dilluns la campanya comercial Nadal Blanc. Els membres volen incentivar les vendes durant l’època nadalenca amb un joc de taula que ofereix fins a 20 possibles premis en un sorteig amb quatre guanyadors.

El joc consisteix a enganxar els vals de compra -anomenats Sumallacis– que s’aconsegueixen en els comerços adherits a ACIS. El taulell té un total de 20 caselles i cadascuna d’elles té un premi per sortejar. Per optar a qualsevol dels premis, s’han d’enganxar els Sumallacis seguint l’ordre del recorregut del taulell fins a la casella del premi que interessi al participant.

La campanya té fins a quatre categories amb experiències i viatges a ciutats. D’aquesta manera, el sorteig tindrà quatre guanyadors, un per cada categoria. Entre els premis hi ha les experiències de nedar entre taurons, llençar-se en paracaigudes, anar a Port Aventura, viatjar fins a Roma, Tenerife o fer un creuer pel Mar Mediterrani, com a premi de major valor.

Un cop s’han aconseguit els Sumallacis necessaris per optar al premi desitjat, s’ha d’omplir el formulari del taulell de joc i lliurar-lo en una de les quatre urnes -una per cada categoria- que hi ha a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC), que està ubicaca en la planta baixa de l’edifici de l’Ajuntament.

El taulell del joc es pot aconseguir a qualsevol dels comerços adherits a ACIS i no hi ha límit de participació per persona. La campanya estarà vigent fins al 5 de gener. El sorteig tindrà lloc el 9 de gener a la Sala de Plens de l’Ajuntament de la Llagosta.

La entrada ACIS sortejarà premis amb les compres del Nadal amb un joc de taula aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat