La Llagosta celebra avui els actes centrals del Dia contra la violència masclista

Acte del 25N del 2015

Acte del 25N del 2015

La Llagosta commemora avui el Dia Internacional contra la violència vers les dones amb una jornada de rebuig contra la violència masclista. La plaça d’Antoni Baqué serà l’escenari durant tot el dia de les activitats que han preparat l’Ajuntament i entitats de la nostra localitat. Activitats que s’emmarquen en la programació Fem un pacte? Tracta’m bé!

Aquesta jornada planteja que per eradicar la violència masclista cal un pacte social, així com el compromís de lluita contra els feminicidis i el rebuig a qualsevol forma de violència.

A partir de les 10 h, i durant tot el dia, s’anirà elaborant un mandala gegant reivindicatius, organitzat per Veus de Dona. Durant tot el dia, també es podrà veure l’exposició Violència masclista en la parella: desmuntem mites? La plaça acollirà tot un seguit d’estands informatius.

A la tarda, a partir de les 17 h, el Nou Casal oferirà jocs en família al voltant de professions degenerades i convidarà a grans i petits a disfressar-se i jugar als oficis. A les 18.30 h, l’alumnat de l’Escola Municipal de Música ambientarà la jornada. A les 19 h, tindrà lloc l’acte institucional i la lectura del manifest, a càrrec de membres d’entitats del municipi i de la regidora d’Igualtat, Conchi Jiménez. Tot seguit, es desenvoluparan activitats reivindicatives amb la col·laboració de Veus de Dona, el grup de teatre TELL, Aspayfacos, Foto-club la Llagosta i el grup de diables Les Llagostes de l’Avern.

La entrada La Llagosta celebra avui els actes centrals del Dia contra la violència masclista aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat