El CE la Llagosta perd contra el líder per la mínima (1-0)

Humberto Velasco, entrenador CE la Llagosta.

El primer equip del Club Esportiu la Llagosta va perdre contra el líder, l’Athletic Rubí, per la mínima (1-0) el passat dissabte a domicili. Els llagostencs van encaixar un gol en el minut 50, que va trastocar la bona feina feta durant la primera part.

L’equip dirigit per Humberto Velasco va dominar fins i tot el partit, però sense gaire fortuna de cara el gol. Els llagostencs van agafar la iniciativa a partir del gol encaixat, però l’equip local es va saber defensar i mantenir la victòria per la mínima.

El CE la Llagosta baixa al desè lloc amb 15 punts, que són els mateixos que Sabadellenca B i Escola Futbol Base Sentmenat, novè i onzè classificats respectivament. Els llagostencs estan a deu punts del líder, l’Athletic Rubí, i a set del segon, el Cercle Sabadellès 1856. Aquest cap de setmana no hi ha competició per jornada de descans en el futbol català. La setmana vinent, la Llagosta jugarà com a local contra el Sant Fost.

La entrada El CE la Llagosta perd contra el líder per la mínima (1-0) aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat