La Llagosta dona prop de 3.500 quilos d’aliments durant el Gran Recapte

Gran recapte 2016 (9)El Gran Recapte d’Aliments 2016 s’ha saldat a la Llagosta amb 3.476 quilos recollits. Aquesta és la quantitat que la ciutadania de la nostra localitat ha donat als punts instal·lats als supermercats DIA, Caprabo i Sorli Discau.

Divendres i dissabte, persones voluntàries de l’entitat Rems i la Iglesia Evangélica El Redentor van estar animant als clients d’aquests establiments a participar en aquesta campanya. La regidora de Cooperació i Solidaritat, Antonia Illescas, ha manifestat que ha estat «una jornada molt intensa» i ha volgut agrair la tasca «de totes les persones que han col·laborat recollint aliments per a les persones de la Llagosta, que es repartiran a travès de Rems i l’església evangelista».

El Gran Recapte va estar cordinat a la nostra localitat per l’Ajuntament de la Llagosta. 1.856 quilos dels aliments recollits es distribuiran a les persones necessitades a través de Rems i la Iglesia Evangélica El Redentor repartirà els altres 1.620 quilos. L’any passat a la nostra localitat es van recollir 4.000 quilos d’aliments. A més, com altres anys, degut al nombre d’habitants de la Llagosta, el Banc d’aliments donarà un total de 4.000 quilos més, que vindran del que s’ha recollit a poblacions com Montmeló, Sant Fost de Campsentelles i la Garriga.

La entrada La Llagosta dona prop de 3.500 quilos d’aliments durant el Gran Recapte aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat