El sènior masculí del Joventut Handbol cau a casa contra el Fornells

Sénior Masculí 16-17 (2)

Sènior masculí del Joventut Handbol.

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta va perdre dissabte a casa contra el Fornells per 24 a 28. És la quarta derrota seguida i la setena de la temporada per al conjunt que entrena Xavi Canalejas.

El Joventut Handbol és penúltim al grup A de la Segona Catalana amb només quatre punts i està empatat amb el darrer classificat, el Gavà B. Els llagostencs només han guanyat dos partits aquesta temporada. Dissabte, jugaran a la pista de la Salle Bonanova Atlètic, que és vuitè amb vuit punts.

Per la seva part, el sènior femení va caure la jornada passada per 22 a 31 contra el Barcelona Sants. Les llagostenques són penúltimes al grup C de la Primera Catalana amb dos punts. El proper cap de setmana, aniran a la pista de l’Ascó, que és antepenúltim, també amb dos punts.

D’altra banda, tres jugadors de la base van fer el cap de setmana passat entrenaments amb les seleccions catalanes. Yusu Kejera va participar diumenge en una sessió del combinat català cadet a la Llagosta, mentre que Sofia Serrano i Ari Muñoz van entrenar a Sant Feliu de Llobregat amb la selecció infantil.

La entrada El sènior masculí del Joventut Handbol cau a casa contra el Fornells aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat