El CD la Concòrdia perd a casa (0-2) amb el Teldeportivo

IMG_7452El sènior A del Club Deportivo la Concòrdia ha perdut aquesta tarda per 0 a 2 contra el Teldeportivo, el segon classificat del grup. Les llagostenques s’han vist superades per un rival que s’ha mostrat superior.

Durant la primera part, la Concòrdia ha estat molt bé en defensa. Les visitants han estavellat dues pilotes al travesser i, al minut 18, han fet el 0 a 1 en el llançament d’una falta.

El 0 a 2 ha arribat al minut 3 de la segona part. La Concòrdia ha buscat el gol, però no ha tingut encert. Al minut 10, Alma ha xutat al pal en la millor ocasió de les locals. La portera Clàudia ha evitat amb les seves intervencions algun gol més del Teldeportivo.

El proper cap de setmana, l’equip llagostenc jugarà a la pista de l’AECS de l’Hospitalet.

La entrada El CD la Concòrdia perd a casa (0-2) amb el Teldeportivo aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat