El Joventut Handbol organitza demà dues competicions per a la Marató de TV3

CyiE-ytXAAcK8NWEl Joventut Handbol la Llagosta organitzarà demà dues activitats esportives al Pavelló Antonio García Robledo per recaptar diners per a la Marató de TV3.

Al matí, de les 9 a les 14 hores, tindrà lloc una trobada de minihandbol emmarcada dins del circuit Handbolicat de la Federació Catalana d’Handbol. En la competició participaran equips de les categories prebenjamí mixt, benjamí i aleví, que jugaran tot un seguit de partits de curta durada amb l’objectiu principal de fomentar l’esportivitat i la bona convivència. Hi haurà presència d’equips del BM La Roca, Sant Joan Despí, Cerdanyola, OAR Gràcia Sabadell, Laietà Argentona i Joventut Handbol.

En horari de tarda, a partir de les 14.30 hores i fins a les 22 hores, se celebrarà un torneig d’handbol de la categoria cadet masculina amb la participació del BM La Roca, FC Barcelona, BM Granollers, Cerdanyola, Joventut Handbol i la selecció catalana infantil.

Al llarg de tota la jornada, hi haurà servei de bar i es farà el sorteig de material esportiu. Tots els diners recaptats de la venda dels números del sorteig es faran arribar a la Marató de TV3.

D’altra banda, el sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta va trencar el cap de setmana una ratxa de quatre derrotes seguides amb un triomf per 25 a 27 a la pista de la Salle Bonanova Atlètic. Els llagostencs són penúltims amb sis punts.

Per la seva part, el sènior femení va perdre a Ascó per 26 a 21 i es manté en penúltima posició amb dos punts.

El proper cap de setmana, hi haurà jornada de descans.

La entrada El Joventut Handbol organitza demà dues competicions per a la Marató de TV3 aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat