Yusupha Kejera, Sofia Serrano i Ariadna Muñoz, convocats amb Catalunya per a l’estatal d’handbol de base

Yusupha Kejera, Sofia Serrano i Ariadna Muñoz, jugadors de la base del Joventut Handbol la Llagosta, han estat convocats per disputar amb la selecció de Catalunya el Campionat d’Espanya d’handbol de seleccions autonòmiques entre les categories infantil, cadet i juvenil. La competició tindrà lloc del 2 al 7 de gener a Catalunya entre les localitats de Blanes, Lloret de Mar, Malgrat de Mar, Calella, Palafolls, Tordera i Mataró.

Yusupha Kejera jugarà amb la selecció cadet masculina i ja té l’experiència del 2015 quan va assolir el bronze en categoria infantil. Aquella temporada 2014-2015, Kejera militava en el FC Barcelona. Pel que fa a Sofia Serrano i Ariadna Muñoz jugaran amb la selecció infantil femenina i serà la seva primera experiència en un estatal. Totes dues seleccions catalanes amb representació llagostenca tenen com a objectiu lluitar per les medalles.

Els tres llagostencs participaran aquest diumenge en un entrenament amb les seves respectives seleccions a Blanes.

Més reperesentants del Joventut Handbol

La representació del Joventut Handbol la Llagosta a l’estatal comptarà també amb el seu director esportiu, Xavier Canalejas, que forma part del comitè organitzador i és un dels coordinadors dels voluntaris. Precisament, entre els voluntaris hi haurà una trentena de persones vinculades amb l’entitat de la nostra localitat.

La entrada Yusupha Kejera, Sofia Serrano i Ariadna Muñoz, convocats amb Catalunya per a l’estatal d’handbol de base aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat