La Llagosta s’omple d’activitats nadalenques el cap de setmana

La programació de Nadal de l’Ajuntament de la Llagosta amb la col·laboració de diverses entitats continuarà aquest cap de setmana. Una de les activitats amb més tradició serà la trenta-tresena edició del Pessebre Vivent de la Llagosta, que es representarà  diumenge al Parc Popular pel Grup Pessebre Vivent.

La representació del Pessebre Vivent llagostenc ja és tota una tradició en la nostra localitat i s’escenificarà com és habitual el diumenge abans del dia de Nadal. L’activitat s’encetarà al Parc Popular a les 18.30 h i en acabar l’acte es farà el tradicional sorteig. Al voltant de les 19 h, el grup la Murga oferirà al mateix lloc una botifarrada popular.

La resta d’activitats del programa nadalenc d’aquest cap de setmana s’inicia avui, divendres, amb el Concert de Nadal dels alumnes de l’Escola de Música al Centre Cultural a les 18 h. L’endemà, l’escola musical llagostenca també oferirà un Concert de nadales a l’Església de Sant Josep a les 18 h.

Dissabte, la plaça d’Antoni Baqué acollirà gran part de les activitats nadalenques. Durant tot el dia hi haurà degustació i venda de productes tradicionals andalusos, a càrrec de la Casa de Andalucia, que també hi serà diumenge; i es farà un Rastrillo amb la venda d’objectes de segona mà amb l’objectiu de recaptar diners per a les colònies de l’alumnat de l’Escola Joan Maragall. En la mateixa plaça d’Antoni Baqué, a les 11.30 h s’iniciarà un taller per a infants i joves amb l’Esplai Dijoc; de 10 a 12 h, tindrà lloc el Tió de la Diversitat amb Aspayfacos i la col·laboració de l’Oficina de Català de la Llagosta; i a les 17 h, la colla dels Saltats portaran el Pare Noel per a que els més petits puguin donar-li la seva carta.

El mateix dissabte, a les 12 h la Biblioteca acollirà un taller de Nadal per aprendre a fer boles i campanes per guarnir l’arbre nadalenc; a les 17 h, es farà la segona sessió del Quinto de Nadal organitzat per La Llagosta + Activa, al Bar Restaurant Los Candiles, que la recaptació anirà destinada a la Fundació 5P-; a les 18 h, la Casa de Andalucía celebra un Intercanvi Cultural nadalenc al Centre Cultural amb l’actuació del cor rociero San Martín, de Barcelona, el grup de teatre “Menos és más”, de Terrassa i els quadres de ball de l’entitat.

Diumenge, a banda del Pessebre Vivent, la botifarrada i la degustació de productes tradicionals andalusos; a les 13 h, l’Asociación Rociera Andaluza organitza una jornada solidària de recollida d’aliments a l’Església Sant Josep; a les 19 h, la Coral Miranda farà un Concert de Nadal al Centre Cultural; i a les 20 h, l’alumnat de cant d’Arlecchino Estudio oferirà un Concert de Nadal amb la taquilla inversa a l’antic Centre Cultural del carrer de la Florida.

La entrada La Llagosta s’omple d’activitats nadalenques el cap de setmana aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat