L’Ajuntament presenta als paradistes la nova distribució del mercat ambulant

L’Ajuntament va presentar ahir a una representació dels comerciants del mercat ambulant la nova distribució de les parades. La principal novetat és l’eliminació de les parades situades davant de l’Institut Marina. A més, es deixarà un espai lliure de set metres d’amplada davant de la porta de l’Escola Bressol Municipal Cucutras. “Hem hagut de solucionar de la millor forma possible el nyap que va fer l’anterior equip de govern municipal quan va canviar la ubicació del mercat”, ha explicat l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, que ha recordat que “la prioritat ha estat eliminar parades al voltant dels centres educatius”.

La nova distribució del mercat ambulant es posarà en marxa el dia 19 de gener. La setmana anterior, està previst pintar a la calçada les marques de les parades. Així ho van explicar ahir als representants dels paradistes l’alcalde, Óscar Sierra; el regidor de Comerç, Jaume Bonallach, i el de Via Pública, Jordi Jiménez.

A més de l’eliminació de parades a l’entorn dels dos centres educatius, també està previst que alguns comerciants s’instal.lin al començament del carrer de l’Estació, tot just davant de l’edifici de l’Ajuntament. El carrer del Mercat estarà totalment ocupat per parades i s’hi instal.laren menys comerciants en l’aparcament de darrere del Consistori. Amb aquesta darrera acció, s’atén una petició dels paradistes, que no estan satisfets amb l’aparcament com a lloc per a la seves parades.

A més, atenent una petició de l’AMPA de l’Escola Joan Maragall, es deixarà un espai lliure a la cruïlla del passeig del Pintor Sert amb el carrer de l’Estació per tal que, en casos excepcionals, puguin sortir vehicles que quedin atrapats al passeig del Pintor Sert sense que hagin de circular marxa enrere o en contra direcció.

El Mercat ambulant de la Llagosta compta amb 161 parades.

La entrada L’Ajuntament presenta als paradistes la nova distribució del mercat ambulant aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat