Avui comença el Campionat d’Espanya d’handbol de base amb participació llagostenca

Muñoz, Kejera i Serrano (Foto: Facebook Joventut Handbol)

Muñoz, Kejera i Serrano (Foto: Facebook Joventut Handbol).

Avui comença el Campionat d’Espanya d’handbol de seleccions autonòmiques de les categories infantil, cadet i juvenil. La competició compta amb la participació de tres membres del Joventut Handbol la Llagosta, Yusupha Kejera, Sofia Serrano i Ariadna Muñoz.

Kejera forma part del combinat cadet masculí català, que jugarà al grup B. El primer partit que disputarà serà avui contra Andalusia. Demà, jugarà contra València i dimecres s’enfrontarà a Navarra.

Serrano i Muñoz juguen amb la selecció catalana infantil femenina, que ha quedat enquadrada al grup A. Avui ja juguen el primer partit contra València. Demà, jugaran contra la selecció aragonesa i dimecres, contra Euskadi.

La representació del Joventut Handbol la Llagosta a l’Estatal comptarà també amb el seu director esportiu, Xavier Canalejas, que forma part del comitè organitzador i és un dels coordinadors dels voluntaris. Precisament, entre els voluntaris, hi haurà una trentena de persones vinculades amb l’entitat de la nostra localitat.

El Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques comença avui i es disputarà fins al 7 de gener a diverses poblacions catalanes.

La entrada Avui comença el Campionat d’Espanya d’handbol de base amb participació llagostenca aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat