La Cavalcada dels Reis Mags d’Orient començarà a les 18 hores al carrer de l’Estació

Ja està tot a punt per rebre als Reis Mags d’Orient. Com cada any, Melcior, Gaspar i Baltasar visitaran la nostra localitat per portar els regals que tant esperen els infants. Ses Majestats tornaran a fer parada a la plaça d’Antoni Baqué per saludar personalment a tothom que ho desitgi. La Cavalcada de Reis començarà al carrer de l’Estació a les 18 h. Els Reis recorreran els carrers de la Llagosta acompanyats d’una comitiva formada per diverses entitats de la nostra localitat. Està previst que Ses Majestats arribin a les 19.30 hores a la plaça d’Antoni Baqué, on tots els nens i les nenes que vulguin els podran saludar personalment i lliurar-los la carta.

El seguici que acompanyarà els Reis estarà format per l’Asociación Rociera Andaluza, els Volats, els Saltats, el grup Pessebre Vivent, l’Esplai Dijoc, l’AMPA del Joan Maragall, la Peña Madridista, Aspayfacos, les Llagostes de l’Avern, la Casa de Andalucía, la Penya Blaugrana, el Grup de Ball de Gitanes i l’AMPA de la SAFA. Tancarà la comitiva el Patge Xumet, que, acompanyat de la Murga, recollirà tots els xumets dels nens i nenes més petits. La Cavalcada estarà amenitzada pel grup de percussió de la Llagosta Lotokotó.

El recorregut passarà per l’avinguda de l’Onze de Setembre, sentit Mollet, baixarà pel carrer de Mogoda, passarà pel passeig de Joan Miró i es dirigirà a l’avinguda del Primer de Maig pel carrer de Caldes. La Cavalcada anirà al barri de la Vecasa passant pel carrer del Progrés, el passeig del Pintor Sert i el carrer del Pintor Fortuny. Tot seguit, els Reis Mags aniran pel carrer Brutau fins a l’avinguda de l’Onze de Setembre, el carrer de Sant Pau, l’avinguda del Turó i el carrer d’Antonio Machado. Després de passar novament per Onze de Setembre, finalitzarà a la plaça d’Antoni Baqué. Els Reis entraran a l’Església de Sant Josep per fer les ofrenes d’or, encens i mirra al nen Jesús. Tot seguit, els Mags d’Orient es dirigiran a tota la població des de l’escenari instal·lat a la plaça d’Antoni Baqué.

La entrada La Cavalcada dels Reis Mags d’Orient començarà a les 18 hores al carrer de l’Estació aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat