La Biblioteca posa en marxa la programació per a adults d’aquest 2017

La Biblioteca de la Llagosta inicia aquesta setmana les activitats per a adults programades per a aquest any. Club de lectura, videfòrums, xerrades i tallers formen part de les propostes que ofereix el centre.

Demà dimecres, tindrà lloc el primer Club de lectura de l’any. El llibre que es comentarà serà 39+1. La edad en la que una mujer sabe que el hombre de su vida es ella misma, de l’escriptora Sílvia Soler. La sessió començarà a les 16 h. Per al mes de febrer, el Club de lectura es dedicarà al teatre. Es comentaran dues obres: El coratge de matar, de Lars Norén, i La senyora Florentina i el seu amor Homer, de Mercè Rodoreda. Les sessions estan dirigides per Conchi Fernández.

D’altra banda, durant aquesta setmana, s’aniran posant en marxa els diferents tallers que organitza la Biblioteca. Els dilluns, de 17 a 18 h, es portarà a terme Parlem en català, pensat per a persones que volen practicar la llengua.

Els dimarts tindran lloc dues propostes. De 17 a 19 h, es farà el taller de teràpia Gestalt individualitzat en el qual Lluïsa Bote oferirà un espai on expressar les nostres preocupacions i rebre suport emocional per afrontar-les; i de 18.30 a 20 h, Conchi Fernández dirigirà el taller de poesia.

Per últim, els dimecres, de 18.30 a 20.30 h, continuarà el taller de restauració, decoració i transformació d’objectes que dirigeix Betty Saborido. Per prendre part en qualsevol d’aquestes activitats, cal adreçar-es a la mateixa Biblioteca, a la primera planta de Can Pelegrí,

Pel que fa a les activitats infantils, començaran el dimecres 18 de gener, amb la tradicional Hora del conte.

La entrada La Biblioteca posa en marxa la programació per a adults d’aquest 2017 aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat