Site icon Ràdio la Llagosta

El conjunt amateur del CE la Llagosta guanya 10 a 0 el Finsobe

El primer equip del Club Esportiu la Llagosta va guanyar ahir a la nit el Finsobe de Granollers per 10 a 0. Els llagostencs no van tenir cap problema per sumar tres nous punts davant del penúltim classificat del grup. Al descans, el marcador ja era de 5 a 0. El primer gol el va marcar en pròpia porta un jugador visitant. Després, Sebastian Raduta va fer tres gols seguits i Domingo Romero, un.

A la segona part, van arribar altres cinc gols, dos de Javier Virgili, altres dos de David Bernal i un de Domingo Romero.

La Llagosta se situa en cinquena posició al grup 8 de la Quarta Catalana amb 24 punts i el cap de setmana es desplaçarà al camp del cuer, el Sentmenat, que encara no ha puntuat.

La entrada El conjunt amateur del CE la Llagosta guanya 10 a 0 el Finsobe aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat