Ja es poden fer reserves per al sopar solidari que organitzen Els Volats

Cartel Cena Solidaria con Fila 0Des d’avui, ja es poden fer reserves per al sopar solidari que organitzarà l’1 d’abril la colla dels Volats al Centre Cultural de la plaça de l’Alcalde Sisó Pons. L’acte forma part de la campanya que porta a terme aquest grup per recaptar fons per a la investigació sobre la leucèmia. La iniciativa compta amb el suport i col·laboració de la Fundació Josep Carreras, que serà l’entitat destinatària dels diners que s’aconsegueixin per seguir investigant sobre aquesta malaltia.

Les reserves per assistir al sopar s’han de fer als establiments comercials Lluch García Perruquers o Divinity Outlet. El preu per als adults és de 20 euros i per als infants (de quatre a onze anys), de 15. Els nens de fins a tres anys no hauran de pagar res. Si alguna persona té problemes d’alergia amb algun aliment, ho ha de dir a l’hora de fer la reserva. El sopar començarà a les 20.30 hores. Les persones que no puguin assistir-hi, però vulguin col.laborar amb aquesta iniciativa solidària poden fer les seves aportacions, amb el concepte Imparables, al número de compte ES94 2100 0306 45 0200217704

Els Volats tenen distribuïts dolços de xocolata per diversos comerços del municipi i al Mercat Municipal a un preu a partir de 2,5 euros. La campanya solidària compta amb tot tipus de marxandatge que ofereix la Fundació Josep Carreras, com ara paraigües, bolígrafs o polseres, entre altres productes. També es pot col·laborar amb les guardioles solidàries que hi ha als establiments adherits a la campanya.

La entrada Ja es poden fer reserves per al sopar solidari que organitzen Els Volats aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat