Sisena derrota seguida del sènior A del CD la Concòrdia

El primer equip del Club Deportivo la Concòrdia ha perdut aquesta tarda per 4 a 5 contra l’Esparreguera en el primer partit de la segona volta. El resultat podia haver estat un altre si els àrbitres haguessin assenyalat penal per unes mans d’una jugadora visitant en la darrera acció del partit. Els col.legiats no el van xiular i les llagostenques van encaixar la sisena derrota seguida.

El partit va començar molt malament per als interessos de la Concòrdia. Al minut 2, l’Esparreguera ja guanyava per 0 a 2 i Iván Beas es va veure obligat a demanar temps mort. Al minut 8, va arribar el 0 a 3. Quatre minuts després, Marta Villagrasa va marcar l’1 a 3. Sonia Blanco va fer immediatament el 2 a 3, però, abans del descans, les visitants van marcar un altre gol.

La segona part va ser de domini local. Sonia Blanco va enviar una pilota al pal i, al minut 8, l’Esparreguera va marcar el 2 a 5. A partir d’aquí es van succeir les ocasions locals. Iris va xutar contra el pal. Al minut 15, Marta va aconseguir el 3 a 5 i, a falta d’un minut i divuit segons per al final, Sonia Blanco va establir el definitiu 4 a 5. Després, va arribar la jugada polèmica del partit, però el marcador no es va moure.

El proper cap de setmana, la Concòrdia descansarà.

La entrada Sisena derrota seguida del sènior A del CD la Concòrdia aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat