Andrei Ivancea, del Club Judo-Karate, campió català de judo veterà

Andrei Ivancea, a l’esquerra, amb Sergiu Ivancea. Fotografia: Facebook Club Judo-Karate la Llagosta.

El Club Judo-Karate la Llagosta va sumar dues medalles en el Campionat de Catalunya de judo veterà. La trobada va tenir lloc diumenge passat a Blanes. Andrei Ivancea va penjar-se una medalla d’or en la categoria de 100 quilos i Sergiu Ivancea va ser tercer, en menys de 81 quilos.

La propera cita del club llagostenc tindrà lloc aquest dissabte en el Campionat de Catalunya de judo júnior amb Bogdan Ivancea, Nadia Vidal i Víctor Guerrero. La propera setmana, el 4 de febrer, el club organitzarà el Campionat de Catalunya de judo infantil i cadet al CEM El Turó i que comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta.

La entrada Andrei Ivancea, del Club Judo-Karate, campió català de judo veterà aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat