La Biblioteca rep el lot de llibres del premi Maria Moliner

La Biblioteca de la Llagosta ja disposa del lot de 210 llibres del premi Maria Moliner, que va guanyar a la dissetena edició de la Campanya d’Animació a la Lectura. Els responsables de la biblioteca van posar aquest dimecres a disposició de la ciutadania el préstec dels llibres.

La col·lecció del lot del premi que ha rebut la Biblioteca de la Llagosta són majoritàriament llibres infantils i juvenils. L’equipament llagostenc va ser premiat per l’edició del llibre “Els contes són la clau: abre tu puerta” i les activitats de presentació i difusió de l’obra. Els contes van ser creats per les integrants del Taller de Contes de la biblioteca, i il·lustrats per alumnes dels centres educatius de la Llagosta, de l’associació ASPAYFACOS i l’Estancia del Arte. L’edició del llibre va anar a càrrec de l’Ajuntament de la Llagosta. El director de la Biblioteca de la Llagosta, Àngel Fernández ha indicat que “ha estat un dels projectes millor valorats” i per aquest motiu han rebut més llibres dels inicialment previstes, que n’eren 150.

La Biblioteca de la nostra localitat ja havia estat premiada anteriorment en el marc de la Campanya d’Animació a la Lectura María Moliner, la darrera vegada va ser a la convocatòria del 2014. El concurs està convocat pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, la Federació Espanyola de Municipis i Províncies i la Fundació Coca-Cola Juan Manuel Sáinz de Vicuña.

La entrada La Biblioteca rep el lot de llibres del premi Maria Moliner aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat