Site icon Ràdio la Llagosta

Animalets recapta més de 500 euros al concert benèfic protagonitzat per TELL

L’Associació Protectora d’Animals i Plantes de la Llagosta Animalets va recaptar ahir uns 510 euros al concert benèfic que va organitzar ahir al Centre Cultural. El recital va anar a càrrec del grup de Teatre TELL.

L’acte estava pensat per aconseguir fons i poder fer front a les factures veterinàries que té pendents l’entitat, uns 2.000 euros. Animalets necessita aquests diners per poder mantenir els gats que tenen al seu refugi. L’activitat s’emmarca en tot un seguit de propostes que tenen la mateixa finalitat.
El concert va durar una hora. Animalets va escollir l’opció de taquilla inversa , el públic assistent va fer el seu donatiu al sortir del recital. A més, l’entitat també va posar a la venda material de promoció com ara samarretes o bosses. La presidenta d’Animalets, Sandra Bosch, ha mostrat la seva satisfacció i manifestat que «les actuacions van ser genials, va ser un acte molt emotiu».

Durant les properes setmanes, Animalets instal·larà una parada solidària a l’avinguda de l’Onze de Setembre i realitzarà una xerrada amb una experta en comunicació felina.

La entrada Animalets recapta més de 500 euros al concert benèfic protagonitzat per TELL aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat

Exit mobile version