Site icon Ràdio la Llagosta

El conjunt amateur del CE la Llagosta derrota el Sabadellenca B

El conjunt que entrena Humberto Velasco està en ratxa i ha guanyat els darrers sis partits que ha disputat. Ahir diumenge, els llagostencs van derrotar el Sabadellenca B per 4 a 2. Lucas García va fer el primer gol al minut 21. Poc després, David Bernal va marcar el 2 a 0.

A la segona part, els visitants van reduir les diferències. Lucas García va marcar el 3 a 1, però el Sabadellenca B va fer el 3 a 2. Domingo Romero va sentenciar el partit amb el quart gol. L’equip amateur del Club Esportiu la Llagosta és el tercer classificat al grup 8 de la Quarta Catalana amb 33 punts, a quatre del segon, el Lliçà d’Amunt, i a cinc del líder, l’Athletic Rubí, que ha disputat un partit menys.

El proper cap de setmana, la Llagosta es desplaçarà al camp del Montornès Nord, que és el vuitè classificat amb 25 punts i que ve de perdre per 1 a 0 contra l’Escola de Futbol Base de Ripollet. En aquesta propera jornada, s’enfrontaran el Lliçà d’Amunt i l’Athletic Rubí.

La entrada El conjunt amateur del CE la Llagosta derrota el Sabadellenca B aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat