El CEM El Turó acollirà dissabte el Campionat de Catalunya de judo infantil i cadet

Uns 460 infants participaran dissabte en el Campionat de Catalunya de judo infantil i cadet, que tindrà lloc al CEM El Turó. El Club Judo-Karate la Llagosta organitza aquest torneig català de la Federació Catalana de Judo amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta. El Campionat de Catalunya és una prova puntuable per classificar-se per al Campionat d’Espanya com a integrant de la selecció catalana.

Durant el matí, se celebrarà el campionat de la categoria cadet amb combats a partir de les 9.30 h i a la tarda, a partir de les 16 h, es farà el torneig infantil. “El nivell català en aquestes categories és molt alt. Així que a la Llagosta es veurà un judo de màxima qualitat”, explica un dels responsables del club llagostenc, Juan Carlos Cerrudo, que confia que els infants de la Llagosta puguin sumar medalles en les dues categories del català.

Aquest torneig serà el tercer Campionat de Catalunya que organitza el Club Judo-Karate la Llagosta al municipi en menys d’un any. L’any passat, el club de la nostra localitat va celebrar amb èxit al maig el català aleví i benjamí i a l’octubre, la Copa de Catalunya aleví i benjamí.

La entrada El CEM El Turó acollirà dissabte el Campionat de Catalunya de judo infantil i cadet aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat