Des de demà i fins al dia 23 es pot fer la inscripció per al Concurs de disfresses de Carnaval

El període d’inscripció per participar en el Concurs de disfresses de Carnaval que organitza l’Ajuntament de la Llagosta s’obrirà demà. Fins al dia 23, les persones interessades a prendre part en el certamen es podran adreçar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania dimarts i djous, en horari de tarda, de 16 a 20 hores. Hi haurà tres categories: una individual, formada per una o dues persones; una de comparses petites, de 3 a 15 integrants; i una de comparses grans, a partir de 16 membres. En la d’individuals, hi haurà deu premis; en la de comparses petites, cinc, i en la de comparses grans, uns altres cinc.

Tots els participants al Concurs de disfresses s’hauran de concentrar el dia 25 a les 17 hores a la plaça d’Antoni Baqué. Poc després, començarà la rua de Carnestoltes en la qual es podran integrar totes les persones que ho desitgin. El ball començarà a les 19 hores al Complex Esportiu Municipal El Turó. Aproximadament a les 20 hores, es farà el lliurament de premis del Concurs de disfresses.

Carnaval Infantil
El dia 24, se celebrarà el Carnaval Infantil. Tots els par­ticipants es concentraran a la plaça d’Antoni Baqué a les 17 hores, d’on sortirà la rua, que passarà per diversos carrers a partir de les 17.20 hores. La festa del Carnaval Infantil tindrà lloc al Complex Esportiu Municipal El Turó entre les 18 i les 20 hores. Els infants hauran d’anar acompanyats d’un adult.

La entrada Des de demà i fins al dia 23 es pot fer la inscripció per al Concurs de disfresses de Carnaval aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat