Quatre medalles per a judokes de la Llagosta al Campionat de Catalunya infantil i cadet

El Club Judo-Karate la Llagosta va aconseguir quatre medalles (una de plata i tres de bronze) en el Campionat de Catalunya de judo infantil i cadet, que es va celebrar dissabte al Complex Esportiu Municipal El Turó. En infantils, Kaisan Molina va ser segon en més de 66 quilos, mentre que, en cadets, van ser bronze Nadia Vidal, en 70 quilos; Bogdan Ivancea, en 73 quilos; i Nathan Rico, en 90 quilos.

Un dels responsables del Club Judo-Karate la Llagosta, Juan Carlos Cerrudo, ha explicat que esperaven alguna medalla més, però s’ha mostrat satisfet amb els resultats obtinguts. En total, 22 esportistes del club llagostenc, 10 cadets i 12 infantils, van prendre part en la competició.

Més de 400 esportistes van participar en el Campionat de Catalunya de judo infantil i cadet, organitzat pel Club Judo-Karate la Llagosta i la Federació Catalana de Judo amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta. Les graderies del CEM El Turó es van omplir durant la celebració de la competició.

 

La entrada Quatre medalles per a judokes de la Llagosta al Campionat de Catalunya infantil i cadet aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat