La Regidoria de Salut Pública porta a terme diferents tallers adreçats als escolars

La Regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament està portant a terme aquest curs, de nou, diversos tallers adreçats a escolars de la nostra localitat. Demà, finalitzarà el taller de sexualitat i afectivitat en el qual han participat un centenar d’alumnes de quart d’ESO de l’Institut Marina. Les sessions, impartides pel doctor Lluís Julian, es van iniciar al mes de novembre i s’han portat a terme a l’Institut Marina i a l’ambulatori. Properament, aquest taller també es farà a l’Institut Balmes.

D’altra banda, a mitjans d’aquest mes de març començarà un tallet d’higiene dental, que consistirà en una revisió amb el dentista de l’ambulatori i una xerrada sobre alimentació saludable i la neteja de les dents, entre d’altres. En aquesta activitat participaran alumnes de primer de Primària de les escoles Joan Maragall, les Planes i Gilpe.

Des de la Regidoria de Salut Pública, també s’ha impartit un taller d’introducció als primers auxilis per al professorat de l’Escola Sagrada Família.

La entrada La Regidoria de Salut Pública porta a terme diferents tallers adreçats als escolars aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat