El FS Unión Llagostense derrota el Castellví (3-2) i manté el liderat

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense ha guanyat aquesta tarda (3-2) el Castellví, un equip situat a la zona baixa de la classificació. El partit ha estat més igualat del previst. Els visitants han tingut les seves opcions de puntuar, però en el darrer tram els locals han dominat clarament i han perdonat massa de cara a porteria.

David Martín ha fet el primer gol als 16 segons. El Castellví ha reaccionat i ha empatat en una contra al minut 3. Els de José Manuel Poyato s’han situat novament per davant amb dos grans gols de Marc Fábregas.

A la segona part, els visitants han marcat el 3 a 2 i han disposat de diverses ocasions per empatar, però no les han aprofitades. Abraham ha estat molt encertat a la porteria. Els darrers deu minuts han estat per als locals, però sense encert en els darrers metres.

El proper cap de setmana, els llagostencs, que mantenen la primera posició, aniran a la pista del Porqueres.

La entrada El FS Unión Llagostense derrota el Castellví (3-2) i manté el liderat aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat