L’Ajuntament obre la inscripció per a la 30a edició de la Cursa Popular de la Llagosta

L’Ajuntament ha obert avui el període d’inscripcions per participar en la 30a edició de la Cursa Els 10 de la Llagosta. Les inscripcions s’han de fer online mitjançat un apartat específic que hi ha en el web de l’Ajuntament. El preu de la inscripció per a la cursa de cinc quilòmetres és d’11 euros i per a la de deu, de 14. En els dos casos amb el xip inclòs. El període d’inscripció estarà obert fins al 4 d’abril o fins que s’arribi als 900 apuntats entre les dues curses. Tots els participants rebran com a regal la bossa del corredor amb diferents obsequis.

En aquesta ocasió, el circuit serà de cinc quilòmetres. Així, els participants completaran una o dues voltes en funció de la cursa a la qual s’hagin inscrit. La sortida i l’arribada estaran situades al carrer de l’Estació, a prop del Centre de Formació de Persones Adultes. La cursa se celebrarà el 9 d’abril a les deu del matí. L’Escola Joan Maragall es farà servir com a centre d’operacions de la cursa, mentre que els participants que vulguin dutxar-se hauran d’anar al Pavelló Antonio García Robledo.

Les minicurses començaran a les 9.15 hores. Hi haurà una prova de 400 metres per a infants nascuts del 2010 al 2013; de 1.000 metres per als anys 2006-2009, i de 1.500 metres per als anys 2002-2005. Els joves atletes es podran inscriure també per internet en el web municipal o presencialment al Forn de Pa Ribes, situat a l’avingunda del Primer de Maig de la Llagosta. El màxim d’inscrits serà de 200.

L’Ajuntament ha assumit l’organització de la Cursa Popular Els 10 de la Llagosta després que el Club Esportiu Fondistes de la Llagosta decidís que ja no es podia fer càrrec d’aquesta competició per l’esgotament de les persones responsables i la manca de relleu. La cursa se celebrarà el 9 d’abril i aquest any, com a novetat, hi haurà la possibilitar de córrer 10 o 5 quilòmetres.

L’Ajuntament de la Llagosta va començar a organitzar la Cursa Popular a la dècada dels 80. A partir de l’any 2004, coincidint amb la 17a edició, el Club Esportiu Fondistes de la Llagosta es va fer càrrec de la competició amb l’estreta col.laboració del Consistori. Ara, l’entitat assegura que no pot continuar amb l’organització de la prova, que suposa un esforç molt important.

La entrada L’Ajuntament obre la inscripció per a la 30a edició de la Cursa Popular de la Llagosta aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat