Marc Padrós, nou president de la renovada executiva local d’ERC

Marc Padrós, a l’esquerra, amb Xavier Cols. Fotografia: ERC

Esquerra Republicana de Catalunya va renovar divendres passat al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí la seva executiva local. La principal modificació a l’executiva és el nomenament de Marc Padrós com a nou president local rellevant a Xavier Cols, que continuarà com a secretari de Política Municipal i que és l’únic regidor de la formació a l’Ajuntament.

A banda de Padrós, també s’incorpora a l’executiva Joan Josep Torà, nou secretari de Comunicació i Naiara Padrós, que s’encarregarà de formar les JERC. La resta de membres continuen de l’anterior executiva amb Susanna Vega, secretària de la Dona i Tresorera, i Jordi Martin, secretari d’Organització. “Els canvis s’han fet bàsicament perquè hi havia gent a la secció local sense cap tasca. En el meu cas, jo deixo la presidència, perquè tinc altres responsabilitats, i quieda en bones mans amb Marc Padrós”, explica el regdior d’ERC, Xavier Cols.

La nova executiva pren el relleu de l’anterior, que s’havia format el maig del 2016 amb la constitució de l’agrupació local d’ERC a la Llagosta. L’executiva s’ha posat com a objectiu la posada en marxa el referèndum del 2017, augmentar el nombre de militants i aconseguir guanyar més regidors per a les eleccions municipals del 2019.

La entrada Marc Padrós, nou president de la renovada executiva local d’ERC aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat