El sènior masculí del Joventut Handbol ensopega a la pista del segon, el Banyoles B

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta va perdre dissabte a la pista del segon classificat, el Banyoles B, per 27 a 23. Aquesta és la dotzena derrota dels llagostencs al grup A de la Segona Catalana.

El conjunt de Xavi Canalejas va plantar cara al conjunt gironí, però l’efectivitat de cara a porteria dels locals va condemnar els de la Llagosta. A banda d’això, els llagostencs van presentar-s’hi amb un bon grapat de baixes i es van trobar amb un arbitratge rigorós. Amb la derrota, el Joventut Handbol segueix últim classificat amb 8 punts, que són els mateixos que té el penúltim, el Sants, que també va perdre el seu compromís.

El proper partit del Joventut Handbol la Llagosta tindrà lloc dissabte al Pavelló Antonio García Robledo a les 20.45 h contra el Valldoreix, que és quart amb 19 punts.

D’altra banda, el sènior femení va sumar la segona victòria de la temporada després de guanyar diumenge el Móra la Nova per 32 a 15. Les llagostenques ocupen l’antepenúltim lloc del grup C de la Primera Catalana amb 4 punts. El proper cap de setmana, el sènior femení tindrà jornada de descans.

La entrada El sènior masculí del Joventut Handbol ensopega a la pista del segon, el Banyoles B aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat