Una vintena de persones assisteixen a la reunió de la Comissió de la Festa Major de 2017

Can Pelegrí va acollir ahir la primera reunió de la Comissió de la Festa Major de 2017, que va comptar amb la participació d’una vintena de persones, algunes d’elles a títol individual i altres com a representants d’entitats de la nostra localitat. Durant la trobada, es va confirmar que aquest any hi haurà una única comissió, amb dues subcomissions, una de Cultura i una altra de Joventut. A més, es va explicar que el pressupost de la Festa Major per a activitats de Cultura i de Joventut serà el mateix que el del 2016.

La propera reunió de la Comissió de la Festa Major de 2017 tindrà lloc el 7 de març a les 19 hores a Can Pelegrí. Qualsevol persona hi pot assistir. La Comissió es constituirà definitivament en una tercera reunió, que se celebrarà a finals de març o principis d’abril. Ja s’ha acordat la contractació de dos grups, All-Star Karaoke Band i Versión Imposible.

La entrada Una vintena de persones assisteixen a la reunió de la Comissió de la Festa Major de 2017 aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat