Es constitueix l’agrupació local del PdeCat

La secció local de la Llagosta del Partit Demòcrata Europeu Català (PdeCat) s’ha constituït oficialment aquest dijous. L’acte ha comptat amb una desena de militants i amb el secretari de comunicació del Vallès Oriental de l’agrupació sobiranista, Jordi Talarn, que s’han reunit al restaurant Sak.

Durant l’assemblea fundacional del PdeCat a la Llagosta, que és hereu de l’antiga Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), només s’ha presentat la candidatura a la presidència de Mireia Egea. L’executiva està formada pel tresorer Zacaries Egea i les vocals Leonor Ordoñez, Matilde Sisó i Joaquima Clotet.

El PdeCat a la Llagosta s’enceta amb una trentena de militants, gran part d’ells de l’antiga CDC al municipi. “L’objectiu que ens marquem és créixer a la Llagosta i seguir el missatge del procés que estem vivint en l’àmbit català”, valora la presidenta Mireia Egea. En aquest sentit, Talarn ha mostrat la dificultat que s’ha trobat el nou partit per fer-se un lloc al territori baixvallesà i a poblacions com la Llagosta perquè “pel procés d’independència i la formació del partit, aquest no és un lloc favorable per a nosaltres. Malgrat això la feina s’està fent bé i n’és un exemple la creació del PdeCat a la Llagosta”.

El proper pas del PdeCat a la Llagosta serà modificar el nom de l’agrupació local que hi figura a l’Ajuntament, ja que té el nom de l’antiga CDC.

La entrada Es constitueix l’agrupació local del PdeCat aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat