Dilluns, començarà la poda dels arbres del passeig de l’avinguda de l’11 de Setembre

L’Ajuntament iniciarà dilluns la poda dels arbres del passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre. El Consistori va adjudicar aquesta operació a l’empresa Moix Serveis i Obres per un import total de 35.285,75 euros. Al passeig, hi ha 80 arbres. La poda hauria d’estar acabada en deu dies. El Consistori va licitar la poda per un màxim de 40.000 euros i dues empreses van presentar ofertes. La firma Moix Serveis i Obres va ser l’adjudicatària.

Els treballs d’esporga afectaran al trànsit per la zona. Dilluns, els vehicles privats que circulin per l’avinguda de l’Onze de Setembre sentit Mollet seran desviats pel carrer de l’Estació, mentre que els que vagin cap a Barcelona hauran d’anar pel carrer de Jaume Balmes, carrer de Caldes i avinguda del Primer de Maig. El transport públic circularà amb normalitat per l’avinguda de l’Onze de Setembre. La Policia Local anirà senyalitzant i regulant el trànsit conforme vagin avançant els treballs.

La entrada Dilluns, començarà la poda dels arbres del passeig de l’avinguda de l’11 de Setembre aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat