El sènior A del FS Unón Llagostense derrota (1-3) el Porqueres

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va aconseguir dissabte l’onzena victòria de la temporada en guanyar a la pista del Porqueres per 1 a 3. Els de José Manuel Poyato van fer un partit molt seriós i van ser superiors als seus rivals.

Carlos Álvarez va marcar el 0 a 1 en els darrer tram de la primera part. El Porqueres va empatar, amb sort, al començament de la segona part, però el FS Unión Llagostense va reaccionar amb dos gols, un de Carlos Núñez i un altre de Marc Fábregas.

Després d’aquest triomf, els llagostencs es mantenen en primera posició a la Nacional Catalana amb 37 punts. El Montsant Sala5 és el segon classificat amb 32 punts i dos partits menys i el Tiana, tercer amb 31 i un partit menys.

El proper cap de setmana, hi haurà jornada de descans. El 4 de març, el FS Unión Llagostense rebrà la visita del Montsant Sala5.

La entrada El sènior A del FS Unón Llagostense derrota (1-3) el Porqueres aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat