Un grup de persones es manifesta davant del bloc de pisos del carrer Sant Francesc en contra de la seva ocupació

Un grup de persones s’ha manifestat aquest divendres en contra de l’ocupació del pisos del carrer de Sant Francesc de la Llagosta. Desenes de persones, entre elles les onze famílies afectades, han protestat i demanat la marxa immediata del grup d’individus que van ocupar l’edifici dimarts.

La manifestació havia estat concentrada a les 19.30 h i les desenes de persones que han participat han estat davant el bloc de pisos fins a la nit, tot i que els ocupes no han sortit. “No es tractava de ficar a tot el poble en aquesta problemàtica, però sí que agraïm el suport que estem rebent”, afirma un dels afectats, Josep Martínez, que assegura estar a l’espera “de la denúncia del banc BBVA, que és el propietari dels pisos. També ens han dit que estan intentant arribar a un acord amb els ocupes, però no sabem quin tipus d’acord”. El mateix Josep Martínez ha afirmat que una vegada el BBVA posi la denúncia, algunes de les famílies afectades també ho faran.

Del bloc d’habitatges, que és propietat del BBVA, hi ha onze dels dotze pisos reservats a famílies que en els propers dies havien de signar el contracte d’arres per acabar de formalitzar la compravenda. Davant aquesta situació, l’Ajuntament ha ofert assessorament a les famílies afectades. “Si cal, donarem suport psicològic perquè algunes famílies fa dies estan sense dormir perquè el seu pis està ocupat”, admet l’alcalde, Óscar Sierra, que va estar present a la manifestació, tanmateix com altres regidors de l’Ajuntament de la Llagosta.

El grup d’afectats assegura que si la situació no és resolt, continuaran mobilitzant-se davant del bloc de pisos del carrer Sant Francesc per seguir demanant la seva desocupació.

La entrada Un grup de persones es manifesta davant del bloc de pisos del carrer Sant Francesc en contra de la seva ocupació aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat