L’atur s’incrementa al mes de febrer en 11 persones a la Llagosta

Per segon mes consecutiu, l’atur s’ha incrementat a la Llagosta. Al mes de febrer es van registrar a la nostra localitat onze persones més sense feina. Així el nombre de llagostencs i llagostenques inscrits a l’Oficina de Treball de la Generalitat se situa en 985, amb una taxa d’atur al voltant el 15,6%.

L’atur continua afectant més a les dones que als homes. Del total de persones sense feina de la nostra localitat, el 54,6% són dones. Tan sols es trenca aquesta tendència entre els joves. En aquesta franja, les dones representen el 44,1% dels menors de 25 anys en situació d’atur.

Per sectors, el de serveis és el que té un major nombre de persones en situació d’atur (637), seguit de la indústria (208), la construcció (74), sense ocupació anterior (60) i l’agricultura (6).

Una altra dada destacada de l’atur registrat al mes de febrer és la de la durada en situació d’atur de les persones registrades a l’Oficina de Treball de la Generalitat. Dels llagostencs i llagostenques inscrits, 429 porten fins a 6 mesos sense feina, 423 en porten més de 12 i 133 es troben desocupats en la franja d’entre 6 i 12 mesos.

Al Vallès Oriental, l’atur va baixar en 71 persones, situant-se la taxa de desocupació en el 13,49%.

La entrada L’atur s’incrementa al mes de febrer en 11 persones a la Llagosta aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat