Catalunya perd l’amistós contra Galícia amb Estefa Jémez i tres jugadores de la Concòrdia

La selecció absoluta femenina de futbol sala de Catalunya va perdre l’amistós contra Galícia a Santiago de Compostel·la, per 6 a 2. El partit va tenir lloc dimarts i va participar la llagostenca Estefa Jémez, que milita al Palau, i tres jugadores del CD la Concòrdia amb Mónica Utrilla, Marta Villagrasa i Cristina Ancosta.

En la primera part va haver-hi molta igualtat entre les dues seleccions, tot i que Galícia va marxar al descans amb el 2 a 1 a favor seu. A la represa, les gallegues van ser superiors físicament. Marta Villagrasa va ser l’autora dels dos gols de la selecció catalana, fent el 2 a 1, al minut 8, i el 5 a 2, al minut 36. Malauradament, la jugadora de la Concòrdia també va marcar-se un gol en pròpia porteria que posava el 6 a 2 definitiu a favor de les locals.

El duel estava emmarcat dins les activitats que està realitzant l’Ajuntament de Santiago de Compostel·la pel Dia Internacional de les Dones.

La entrada Catalunya perd l’amistós contra Galícia amb Estefa Jémez i tres jugadores de la Concòrdia aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat