La Llagosta commemora el Dia Internacional de les Dones

Les desigualtats econòmiques i socials entre homes i dones ha estat l’eix del manifest institucional del Dia Internacional de les Dones a la Llagosta. La regidora d’Igualtat, Conchi Jiménez, ha estat l’encarregada de llegir el manifest a la sala d’exposicions de Can Pelegrí aquest dimecres, 8 de març, que s’ha omplert de persones.

Durant l’acte s’ha reivindicat la igualtat entre els homes i les dones. Per aquest motiu, entre les diverses activitats que fa l’Ajuntament, ha presentat el projecte Grup de suport i creixement per a dones, que anirà a càrrec de Vanessa Palomero i tindrà sessions quinzenals i gratuïtes. “És un primer pas perquè les dones ens puguem agrupar i parlar de temes que ens interessin. Es treballaran molts valors, com per exemple, que les dones han de ser capaces d’estimar-se, per fer-ho també a la resta de persones”, ha dit Jiménez, que ha remarcat el projecte: “són uns grups de suport cap a les dones”.

A l’acte institucional, també s’han llegit una dotzena de Haikús, que són poemes d’origen japonès que es caracteritzen per ser uns textos breus. La lectura ha anat a càrrec d’alumnes de l’Oficina de Català de la Llagosta, que ha tingut com a temàtica el Dia Internacional de les Dones.

A més, s’ha inaugurat una exposició fotogràfica del Foto-Club la Llagosta amb una trentena d’imatges dels darrers 23 anys del concurs fotogràfic sobre el Dia Internacional de les Dones. La mostra estarà exposada al passadís de Can Pelegrí fins al 31 de març. A l’acte, el Foto-Club la Llagosta ha reconegut una desena de persones per la seva vinculació i participació en el concurs.

La entrada La Llagosta commemora el Dia Internacional de les Dones aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat